Au naturel

Terroir Al Límit

Tulosta
Priorato, Espanja

Teurastajan poika Dominik A. Huber on kotoisin Saksasta, mutta heti ensimmäisestä työharjoittelustaan Prioratossa vuonna 1996 lähtien hänen tiensä on vienyt kohti viiniviljelyksiä. Hän ystävystyi Etelä-Afrikan viinituotannon ”Enfant terriblen” Eben Sadien kanssa Prioratossa vuonna 2000 ja yhdessä he päätyivät aloittamaan Terroir al Límit-projektin ostetulla sadolla vuonna 2001. Projekti on kasvanut tasaiseen tahtiin ja vuodesta 2007 lähtien Dominik on asunut pysyvästi Prioratossa. Sadie päätti keskittyä kotimaansa viiniprojekteihin vuodesta 2015.

 Vuonna 2007 Dominik ymmärsi, että hän haluaa viiniensä todella ilmentävän maaperää, joten hän ryhtyi vähitellen työstämään luomummin ja biodynaamisemmin, sekä mm. luopui pienistä tammitynnyreistä. Pian hän ymmärsi, ettei sekään riitä ja alkoi madaltaa sulfiittitasoja ja käyttämään entistä enemmän aikaa tarhojen ja maaperän hyvinvoinnin eteen. Terroir al Límit haluaa tehdä gastronomisia välimerellisiä viinejä. ”Real wine has the ability to reconnect us with the soil, with the earth, to help us become part of the mystery of life.” -D.A. Huber