André Clouet Grande Réserve Blanc de Noirs Brut

Lataa pdf
Rypälelajikkeet
Pinot Noir
Alkoholi
12,00 %
Kuvaus

Sokerinlisäys 8 g/l.

Luonnehdinta

Tuoksu on runsas, kehittynyt, rehevä: mantelia, paahtoleipää, mansikkaa, päärynää, limeä. Maku on kuiva, täyteläinen, hyvin moniulotteinen ja pitkä. Talon tyylinä on tuottaa täyteläisiä samppanjoita.

Ruokasuositus

Todella monipuolinen samppanja aperitiiviksi, lahjaksi tai ruuille, kuten voissa paistetulle kalalle, loimulohelle, tai äyriäisille. Pärjää hienosti myös voimakkaampien makujen kanssa.

Viinialue

Rypäleet on kerätty Grand Cru-luokitellun Bouzyn ja Ambonnayn-kylien parhailta etelään viettäviltä ylärinteiltä. Bouzyn ja Ambonnayn kyläkunnat tunnetaan tumman Pinot Noir-lajikkeen parhaina kasvualueina Champagnessa ja lopputuloksessa voi aistia kypsien, laadukkaiden rypäleiden tuomaa mausteisuutta ja runsautta.

Lehdistö

90/100p Wine Advocate: "The NV Brut Grande Reserve offers up layers of mineral-infused red fruits on a silky, mid-weight frame, with gorgeous length and a refined, subtle mousse. This impeccable, elegant wine shows terrific overall balance as well as complexity. I loved it."

Scotland Herald, July 2017: "This magnificent fizzer is full of prune, red apple and wild honey flavours with a seasoning of funk which should appeal to both Champagne and fine wine drinkers. Considering the quality, this bottle should be twice the price!"

 

Laatikkokoko
6 kpl/laatikko
Hinta Alkossa

32,90 € ALV. 24% 26,53 € ALV. 0%

Saatavilla Alkosta tuotenumerolla 537517
Siirry tästä Alko.fi verkkokauppaan