Vincent Brochet
Champagne / Ranska
Vincent Brochetin samppajatalo sijaitsee Ecueilissä, Reimsistä lounaaseen Montagne de Reimsin alueella. Tilan nimi on Les Croix ja he omistavat kolmessa eri kylässä Premier Cru-tarhoja. Tuottaja arvostaa luonnonläheistä viininviljelyä ja heillä on HVE (high environmental value) ja VDC (Sustainable viticulture in champagne) sertifikaatit. Viinintekijä Gaspard Brochet noudattaa yksinkertaista ja perinteistä viininvalmistustapaa. Hänen tavoitteena on, että viinissä maistuu terroir ja vuosikerta. Gaspardin mielestä viinit siis saavat maistua erilaisilta joka vuosi ja niiden pitäisi kuvastaa sitä, mitä luonto minäkin vuonna antaa. Viinien käyminen tapahtuu vanhoissa tammitynnyreissä, joiden tammi on peräisin Montagne de Reimsin alueelta.