Emilio Moro

Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä vain omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Nykyään talon johdossa on Javier Moro.
Talon tärkein viini on nimeltään yksinkertaisesti Emilio Moro. Tämän viinin ensimäinen vuosikerta on 1989 ja sen tuottamiseen tarvittavat rypäleet tulevat 10-25 vuotiaista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään käymisen jälkeen noin vuosi sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä. Talon huokeimman viinin, Finca Resalson, rypäleet saadaan nuorimmista köynnöksistä, sen ensimmäinen vuosikerta on 1994 ja viiniä kypsytetään 4 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Talon huippuviini on nimeltään Malleolus (latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa viinitarhaa) ja sen tekemisessä käytetään 25-75 vuotiaiden köynnösten tuottamia rypäleitä. Malleolus saa kypsyä 18 kuukautta uusissa ranskalaisissa tynnyreissä ja sen ensimmäinen vuosikerta oli 1998. Näiden viinien ohella talo tuottaa myös pieniä määriä ainutlaatuisia palstaviinejä Malleolus Valderramiro ja Malleolus Sanchomartin.
Moron perhe tykästyi myös Godello-rypälelajikkeeseen ja näin ollen laajensivat tuotantoaan myös El Bierzoon vuosikerrasta 2016 alkaen.
Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Sustainable Wineries for Climate Protection.