Tapahtuma

le wine club 18.5.2024

Julkaistu 18. huhtikuuta 2024

MIKÄ MENESTYS, KIITOS KAIKILLE VIERAILIJOILLE! ensi kertaan (-:

TAPAHTUMAN VIINIT LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA.

------

LE WINE CLUB 18.5.2024 klo 13-21

Helsingin Suvilahdessa järjestettiin ensimmäistä kertaa Vindirektin yleisötapahtuma. Paikkana oli Suvilahden ravintola Peloton @pelotonhelsinki.

"Vindirekt le wine club on ensimmäinen yleisötapahtumamme, joka yksinkertaisuudessaan yhdistää hyvät viinit, ruuan ja musiikin. Voit tulla käymään hetkeksi lasilliselle tai jäädä nauttimaan pidemmäksi aikaa."

Liput: Sisäänpääsy on ilmainen

Ruoka: Paikan päällä myydään ravintola Pelotonin annoksia, hinnat 5 € - 12 €. 

Rolling Cheese myyntitiskiltä löytyy herkullinen kolmen juuston lajitelma.

Terassilta löytyy la Gelateria jäätelöherkkuineen.

Musiikki: DJ Taika Mannila soittaa kaksi settiä klo 13-15 ja klo 18-20.

 

Viinit: Tapahtumassa on kolme erillistä viinipöytää; kuplivat, valkoiset ja punaiset. Valikoima on valittu harkiten, jotta jokainen löytäisi oman uuden suosikkinsa. Viinejä on myynnissä laseittain 12 cl tai 6 cl annoksina. 

viinikellari.com: Viinikellari.com pöydästä löytyy viinejä Vindirekt premium selection - erikoisvalikoimasta. Niitä voi tilata myös kotiin paikan päältä. Viinikellarin pöydästä löytyy viinejä tuottajilta kuten: Alain Graillot , Birichino, Bonnaire, Ca’Leoni, Domaine de la Bongran, Julien Schaal, Philipp Kuhn, Patrick Piuze, Savart.

 

 

Mikä Vindirekt?

Champagnessa syntyneen ja kasvaneen Jean-Francois Galtat’n vuonna 1998 perustama Vindirekt on kotimainen, edelleen yksityisomisteinen laatuviinien maahantuoja. Meitä on 16 ja toimitilamme sijaitsevat Suvilahdessa, Helsingissä. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin ja persoonallisiin pienten sekä keskisuurien tuottajien artesaaniviineihin, joilla on kiehtova tarina kerrottavanaan.
Laatua ja alueensa perinteitä kunnioittavat tuottajamme ovat tunnettuja myös siitä, että he ovat sitoutuneet ympäristölle kestävään liiketoimintaan. Haluamme taata näille tinkimättömille viinintekijöille reilun korvauksen työstään ja seistä ylpeänä jokaisen viinin takana. Tältä pohjalta olemme rakentaneet viinivalikoiman, joka hakee vertaistaan – ihan jo maailmanlaajuisestikin.​
Le wine club on myös uuden kerhomme nimi, johon voit liittyä nettisivuillamme.
Luomu
Naturalviini
Vegaaninen
A wine product picture of Meinklang Grüner Veltliner}

13,98 €

Luomu
Naturalviini
Vegaaninen
A wine product picture of Meinklang Pet'Nat}

15,98 €

Luomu
Naturalviini
Vegaaninen
A wine product picture of Meinklang Pet'Nat Epic}

18,99 €

Luomu
Vegaaninen
A wine product picture of Think Organic Sparkling}

12,99 €

Viinikerho le Wine Club

Sukella viinien maailmaan aivan uudella tavalla. Liity joukkoomme ja saat ainutlaatuista tietoa sekä kutsuja erityistapahtumiin. Anna viiniseikkailusi kohota uusiin korkeuksiin!